Airlines default plane

Ga op reis met
Royal Air Maroc

Over Royal Air Maroc

Frequent Flyer programma: Safar Flyer

Marokko

Royal Air Maroc, ook bekend als RAM, is de nationale en tevens grootste luchtvaartmaatschappij van Marokko. De maatschappij werd in 1953 opgericht als Compagnie Cherifienne des Transports Aeriens en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van het Afrikaanse continent. De Marokkaanse staat is de grootste aandeelhouder van de luchtvaartmaatschappij

Casablanca

De thuisbasis van de luchtvaartmaatschappij is Mohammed V International Airport, nabij Casablanca. De vliegvelden van Marrakech en Tanger zijn tevens belangrijke knooppunten in het netwerk van de maatschappij. De maatschappij voert zowel lijndiensten als charters uit. Van die laatste zijn met name die voor de Hadj bekend. RAM vliegt vanuit meerdere Marokkaanse steden naar zowel Amsterdam, Brussel als Düsseldorf. Op de luchthaven van Casablanca kan worden overgestapt naar alle kleinere binnenlandse bestemmingen.

Modern

Royal Air Maroc heeft samen met Air Algerie en South African Airways de modernste vloot van Afrika. De maatschappij vliegt met moderne, betrouwbare en comfortabele vliegtuigen van Airbus en Boeing. Royal Air Maroc Express, de tak voor binnenlandse vluchten vliegt met eveneens moderne vliegtuigen van ATR. De service aan boord is van goede kwaliteit.

Aan boord