Fih
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Kinshasa

Als één van de drie grootste steden in Afrika is Kinshasa zeker een bezoek waard. Gelegen langs de rivier de Congo is dit een prachtige en levendige stad. Hoewel er in de jaren '90 veel problemen zijn geweest in de stad, maken de vernieuwingen in Kinshasa de stad alleen maar mooier en groter dan het ooit geweest is. Loop over de prachtige boulevard waar het bruisende middelpunt van de stad is. Vergelijk nu snel je tickets op Tix voor het beste aanbod, en voor je het weet ga je vliegen naar Kinshasa.

Events in Kinshasa

Er zijn helaas geen grote jaarlijks terugkerende events in Kinshasa. Er is echter genoeg te beleven in deze grote, bruisende stad.

Luchthavens in Kinshasa

Als je gaat vliegen naar Kinshasa, land je op het volgende vliegveld:

  • Kinshasa N'Djili (FIH) - Afstand centrum: 16 Km

Deze vliegmaatschappijen brengen jou naar Kinshasa

Er zijn genoeg grote vliegmaatschappijen die vluchten naar Kinshasa aanbieden.

Houd wel rekening met een eventuele overstap en ongeveer 11 uur vliegen vanaf Amsterdam of Brussel.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie