Rai
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Praia

Op het prachtige eiland Santiago ligt de hoofdstad van Kaapverdië. Met de prachtige koloniale gebouwen en de mooie ligging aan zee is Praia een heerlijk gebied om vakantie te vieren. Praia is ook de stad waar Charles Darwin zijn eerste banaan at, en de eerste tropische beplanting kon bewonderen. Het eiland zelf staat vol met heerlijke natuur, en ook al zijn er soms grote droogtes, in de lager gelegen delen is altijd wel gezonde beplanting te vinden. Boek nu snel de beste vliegtickets naar Praia bij Tix.

Events in Praia

Er zijn geen grote jaarlijks terugkerende events in Praia te vinden. Houd de berichtgeving in Praia zelf in de gaten voor eventuele kleine events.

Luchthavens in Praia

Als je gaat vliegen naar Praia, land je op de volgende luchthaven die in 2005 geopend is:

  • Praia (RAI) - Afstand centrum: 4 Km

Deze vliegmaatschappijen vliegen jou naar Praia

De volgende vliegmaatschappijen verzorgen vluchten naar Praia:

De gemiddelde vluchten naar Praia duren ongeveer 7 uur. Houd rekening met een eventuele overstap.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie