Airlines default plane

Ga op reis met
Swiss

Over Swiss

Frequent Flyer Programma: Miles & More

Zwitserse klasse

Klassieke Zwitserse waarden als kwaliteit, betrouwbaarheid en gastvrijheid maken Swiss International Air Lines een absolute topmaatschappij. De maatschappij, ook wel SWISS genoemd, vliegt op 74 bestemmingen vanaf thuisbasis Zürich en de luchthavens van Basel en Genève. Swiss vliegt dagelijks naar Amsterdam en Brussel.

Moderne vloot

SWISS beschikt over een moderne vloot van Airbus A330 en Airbus A340 vliegtuigen voor de lange afstandsvluchten en een vloot van Airbussen uit de A320 familie en Avro RJ100 vliegtuigen voor de Europese vluchten.

Prijzen

SWISS begrijpt de behoeften van diverse reizigers. Voor reizigers tussen de continenten, biedt Swiss een hoge standaard van luxe en exclusiviteit in SWISS First, comfort en privacy in SWISS Business en een uitstekende service in SWISS Economy. Voor welke klasse ook wordt gekozen, passagiers kunnen rekenen op een persoonlijke service van het professionele SWISS team. Swiss heeft al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen voor haar uitmuntende service.

Star Alliance

SWISS is onderdeel van de Lufthansa Group en is lid van de Star Alliance, een wereldwijd netwerk van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen.

Aan boord

SWISS Economy

Met SWISS Economy reist u in stijl en geniet u van de uitmuntende service van SWISS. Op Europese vluchten geniet u van een gratis drankje en maaltijd aan boord. Op langere vluchten zit u in een speciaal voor lange vluchten ontworpen stoel met een persoonlijk videoscherm. Hiermee beschikt u over een uitgebreid aanbod van de nieuwste films, tv-series, spelletjes en nog veel meer! U beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid beenruimte. Tijdens de reis voorziet het vriendelijke personeel u van heerlijke maltijden en drankjes. De Zwitserse chocolade zal niet ontbreken tijdens uw reis.

SWISS Business

SWISS Business biedt u aan boord de ruimte om te relaxen, te werken, tijd om heerlijk te dineren en een fijn gevoel dat u uitgerust zult aankomen op de plaats van bestemming. SWISS Business biedt u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. Voor de vlucht ontvangt u een drankje en tijdens de vlucht geniet u van een stoel die is uitgerust met de laatste techniek. Op lange vluchten kan de stoel in een slaapstand gezet worden, waardoor een horizontaal bed wordt gecreëerd. Uw stoel beschikt over een persoonlijk videoscherm met een uitgebreid aanbod van de nieuwste films, tv-series, spelletjes en nog veel meer. De maaltijden aan boord zijn culinaire hoogstandjes te noemen die vergezeld worden door een ruim aanbod van wijnen. U ontvangt u een toilettasje met inhoud om uzelf op te frissen.

SWISS First

Comfort, luxe, stilte en privacy zijn de kernbegrippen van SWISS First. SWISS First biedt u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de First lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. Voor de vlucht ontvangt u een glas champagne. De zeer ruime stoel biedt allerlei mogelijkheden. Zo kunt u iemand uitnodigen om u te vergezellen tijdens het diner, door een extra stoel tegenover u. De tafel biedt ruimte voor twee. Met één druk op de knop verandert uw stoel in een comfortabel bed. Tijdens de vlucht geniet u van een heerlijke à la carte service, met alleen de beste maaltijden en wijnen. Het ingebouwde videoscherm biedt u een ruime selectie van de nieuwste films, tv-series en spelletjes. De bemanning zal zorg dragen voor al uw behoeften. U ontvangt tevens een toilettas met inhoud, zodat u uitgerust op uw bestemming zult aankomen.

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>