Uitgaan in Vancouver

The Bimini Public House

“Ik ben zelf een enorme pubquizfan, dus ik kom hier iedere maandagavond!”

- Kassia woont al sinds 2024 in Vancouver

Deze populaire pub in Kitsilano heeft voor ieder wat wils, afhankelijk van welke dag van de week je hier binnenloopt. Bierliefhebbers (en diegenen die dat niet zijn) zullen de $2,- biertjes op dinsdagen niet kunnen weerstaan, vooral omdat je het kunt combineren met ribs van $2,-. Speel op donderdag een spelletje bingo en test je reflexen met de flipperkasten onder het genot van een biertje, en op speciale sportavonden gedurende het jaar kun je je helemaal inleven in Amerikaans football en andere sporten.

TIP: Het happy hour geldt bijna de hele dag: $5- voor eten en $4,- voor bier en wijn, en dat op elke dag van de week tot 18.00 uur.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: West 4th Ave 2010 | Openbaar vervoer: WB w 4 Ave FS Maple St | Telefoon: +1 604 733 7116 | Website: http://donnellygroup.ca/bimini/

Meer uitgaansgelegenheden in Vancouver

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Celebrities Nightclub

“Ik wil niet te veel over deze plek verklappen, maar je moet deze club minstens één keer zelf ervaren! ”

The Roxy

“Ik kan de zaterdagavonden hier niet weerstaan: livemuziek, een leuk publiek en de voetjes van de vloer met een drankje in de hand. ”

Score on Davie

“Dit is niet per se een sportbar, maar ik kom hier wel graag sportwedstrijden kijken. Op de grote flatscreens zie je alles van boxen tot basketbal.”