Winkelen in Vancouver

Main Street

“Ik houd van de meer relaxte sfeer in Main Street. Hier krijg je niet spontaan een angstaanval door de hoeveelheid enthousiaste shoppers om je heen.”

- Kassia woont al sinds 2024 in Vancouver

Main Street is wellicht het paradijs voor liefhebbers van tweedehandsitems, maar wanneer je hier over straat loopt, ontdek je ineens tal van winkeltjes van lokale designers die niet onder doen voor de winkels in Gastown. De items zijn bovendien ook nog eens gunstiger geprijsd ten opzichte van Gastown. De sfeer die hier hangt is ook veel relaxter, hier komen bijvoorbeeld veel jonge families en studenten. Het beste deel van de winkelstraat ligt tussen King Edward Avenue (of 25th Avenue) en 8th Avenue. Als je nog wat extra tijd hebt, loop dan verder door naar 33rd Avenue. Een aantal winkels die je echt zou moeten bezoeken zijn bijvoorbeeld de shop van lokale designers Twig&Hottie, Eugene Choo voor mannenmode, en Front & Company voor unieke tweedehandsitems.

TIP: Als je voeten moe worden van al dat winkelen, maak dan van de gelegenheid gebruik om de groeiende ambachtelijke bierscene en de unieke cafeetjes te ontdekken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Main Street | Openbaar vervoer: SB Main St FS E 22 Ave

Meer winkels in Vancouver

Bekijk alle winkels

Holt Renfrew

“Dat alle bekende merken onder één dak zitten is zo ontzettend handig. ”

Granville Street en Robson Street

“Ik houd zelf erg van onoverdekte winkelcentra, en vind het dus echt leuk dat alle bekende merken op deze twee populaire straten liggen.”

Metropolis at Metrotown

“Toen ik voor het eerst dit winkelcentrum bezocht, werd ik overdonderd door de enorme grootte! Hier vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. ”