Bezienswaardigheden in Singapore

Clarke Quay

“Wat ik hier het leukst vind, is de levendige en uitnodigende sfeer, en het feit dat je mensen van over de hele wereld ontmoet! ”

- Elaine woont al sinds 1996 in Singapore

Clarke Quay is meer dan alleen een wijk met vele uitgaansgelegenheden. Sensatiezoekers krijgen een adrenalineboost in de G-MAX, de eerste omgekeerde bungee en trampoline-bungee van Singapore. Tot op heden hebben meer dan 1 miljoen durfals zich in de lucht laten schieten! Je kunt ook een boottocht maken over de rivier van Singapore! Wanneer de avond valt, kun je dineren in een van de fantastische restaurants, zoals Coriander Leaf Bistro of Wings Stop, om daarna een nacht lang te dansen in een club!

TIP: De zonsondergang is hier adembenemend. Als je hier bent wanneer de avond valt, moet je echt nog even blijven!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: River Valley Road 3 | Openbaar vervoer: MRT: Clarke Quay / Bus: 2, 12, 33, 51, 54, 61

Meer bezienswaardigheden in Singapore

Bekijk alle bezienswaardigheden

The Pinnacle at Duxton

“Ondanks z'n grootte kun je The Pinnacle toch beschouwen als een verborgen parel in Singapore, en ik ben zo blij dat ik hem gevonden heb! ”

Haw Par Villa

“Het is kleurrijk, surrealistisch en leerzaam! Ik raad je aan dit park te bezoeken als je een andere kant van de Chinese cultuur wilt ervaren! ”

National Gallery

“Het meest Insta-waardige museum van Singapore! Het maakt niet vanuit welke hoek je een foto neemt, deze kunstgalerie staat er altijd mooi op.”