Bezienswaardigheden in Singapore

Gardens by the Bay

“Ik vind het geweldig dat ik in een tuinstad woon met zulke prachtige groene monumenten! ”

- Elaine woont al sinds 1996 in Singapore

Dit iconische monument ligt in het centrum van de stad, en zou je echt moeten bezoeken als je in Singapore bent. Gardens by the Bay is een integraal onderdeel van de architectonische visie van Singapore, als ‘Stad in een Tuin’. Je wordt verwelkomd door drie tuinen aan het water, en een indrukwekkend staaltje horticultuur en vakmanschap. Bezoek ook zeker de Flower Dome, ’s werelds grootste kas. Ontdek hier de steeds wisselende expositie van bloemen en planten uit mediterrane en semi-aride gebieden!

TIP: Door het jaar heen vinden specifieke thema's en voorstellingen plaats, afhankelijk van het seizoen. Kies er een die jou het meest interesseert!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Marina Gardens Drive 18 | Openbaar vervoer: MRT: Bayfront (Circle Line, Down Town Line) / Bus: 97, 106, 133, 502, 518 | Website: http://www.gardensbythebay.com.sg

Meer bezienswaardigheden in Singapore

Bekijk alle bezienswaardigheden

Botanic Gardens

“Ik houd echt van bloemen, vooral van orchideeën. In de Orchid Garden vind je meer dan 600 soorten orchideeën en hybrides - dat moet je zien! ”

National Gallery

“Het meest Insta-waardige museum van Singapore! Het maakt niet vanuit welke hoek je een foto neemt, deze kunstgalerie staat er altijd mooi op.”

Haw Par Villa

“Het is kleurrijk, surrealistisch en leerzaam! Ik raad je aan dit park te bezoeken als je een andere kant van de Chinese cultuur wilt ervaren! ”