Bezienswaardigheden in Singapore

Haw Par Villa

“Het is kleurrijk, surrealistisch en leerzaam! Ik raad je aan dit park te bezoeken als je een andere kant van de Chinese cultuur wilt ervaren! ”

- Elaine woont al sinds 1996 in Singapore

‘s Werelds enige Chinese mythologisch park ligt in het zuiden van Singapore, en omvat maar liefst 1000 standbeelden en 150 diorama’s. Het Haw Par Villa werd in 1937 geopend en staat bekend om de voorstellingen van de 10 Niveaus van de Hel uit Chinese folklore en andere Chinese legendes. Het park was vooral populair in de jaren ’70, en veel Singaporezen hebben als kind het park bezocht! Het park maakt echt deel uit van de lokale cultuur.

TIP: Bescherm je hoofd tegen de zon, en draag een paar comfortabele schoenen wanneer je dit intrigerende park gaat verkennen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Pasir Panjang Road 262 | Openbaar vervoer: MRT: Haw Par Villa (Circle Line) / Bus: 10, 30, 51, 143, 188, 200 | Website: http://www.hawparvilla.sg/

Meer bezienswaardigheden in Singapore

Bekijk alle bezienswaardigheden

Clarke Quay

“Wat ik hier het leukst vind, is de levendige en uitnodigende sfeer, en het feit dat je mensen van over de hele wereld ontmoet! ”

Singapore Zoo

“Ik vind het fantastisch om de wondermooie dieren, waar wij deze aarde mee delen, van dichtbij te zien! ”

Botanic Gardens

“Ik houd echt van bloemen, vooral van orchideeën. In de Orchid Garden vind je meer dan 600 soorten orchideeën en hybrides - dat moet je zien! ”