Activiteiten in Rome

Fiets langs de hoogtepunten van Rome

“Ontdek de hoogtepunten van Rome op een ontspannen en ongedwongen manier tijdens een fietstocht met gids.”

- TIX Team

Fietsen door Rome is de perfecte manier om zoveel mogelijk van de stad te zien. Met een fiets kun je gemakkelijk door het verkeer navigeren en sluiproutes nemen. Om ervoor te zorgen dat je het beste uit jouw trip haalt, kun je een rondleiding met gids boeken. Wil je het Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, de Trevi fontein, Spaanse Trappen en meer zien? Kies dan voor de Rome highlights bike tour. Het brengt je langs deze hoogtepunten en meer in slechts 3 uur. Tijdens de tour is er voldoende tijd om foto's te maken en vragen te stellen. Mis de lokale tips van de gids niet, zodat je het beste uit je reis kunt halen.

TIP: Plan deze tour aan het begin van je reis, zodat je volop kunt profiteren van de tips van je gids. En vergeet natuurlijk je camera niet mee te nemen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Cavour

Meer activiteiten in Rome

Bekijk alle activiteiten

Cinecittà Wereld

“Een paradijs voor filmliefhebbers en kinderen! Dit nieuwe pretpark is geïnspireerd op de wereld van film en biedt meer dan 15 attracties inclusief een achtbaan, een indrukwekkende tunnel, een vrije val toren en nog veel meer! ”

Eet een goede gelato in een gourmet gelateria

“Heb je de film "Eat, Pray, Love" gezien? Dan moet je zeker de "mystieke" ervaring van een Italiaans ijsje niet missen!”

Probeer de “porchetta alla romana”

“De echte vettige Romeinse smaak in een typische "trattoria" of in een traditionele "fraschetta"!”