Uitgaan in Rome

Open Baladin

“Dit is de thuisbasis van één van de populairste bieren in de hoofdstad. Open Baladin is een paradijs voor bierliefhebbers, slechts enkele stappen verwijderd van het beroemde Campo de' Fiori.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Wijn is misschien de meest populaire drank in Rome, maar dat houdt niet in dat je hier geen goed glas bier kunt drinken! De beste keuze voor een perfect getapt biertje is Open Baladin, de maatstaf voor bierliefhebbers sinds 2009. Met 100 Italiaanse specialiteitsbieren van de tap en een ruime keuze uit de beste internationale merken in de fles heb je een overvloed aan keuzemogelijkheden. Heb je ooit spelt, graan, tabak, pittig en pompoen bier geproefd?

De muren zijn vol trots uitgedost met flessen, de sfeer is hier warm en vriendelijk. Open Baladin serveert ook gerechten geïnspireerd op uitstekende lokale producten waaronder enkele interessante vegetarische opties.

TIP: Drink jouw bier in combinatie met de 100% Piemontese rundvlees burger!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via degli specchi 6 | Telefoon: +39 6 6838989 | Website: http://www.openbaladinroma.it/

Meer uitgaansgelegenheden in Rome

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Circus Roma

“Café, bar en bistro net om de hoek van het Navona Plein, een bijzondere aanrader met een excentrieke en jonge sfeer.”

Qube

“Qube is een bekende club in Rome die populair is onder een jong en trendy publiek. Op vrijdag worden in de Qube de meest legendarische feesten van Italië gehouden.”

Spirito

“Deze cocktailbar zit verborgen achter een anonieme deur van de exclusieve broodjeszaak "premiata Panineria Pigneto".”