Activiteiten in Reykjavik

Blue Lagoon

“Het meest beroemde geothermisch zwembad in IJsland; ontspan in de melkachtige blauwe wateren van de Blue Lagoon. ”

- Sibéal woont al sinds 2024 in Reykjavik

De Blue Lagoon is per ongeluk ontstaan tijdens de bouw van een nabijgelegen energiecentrale, en het is waarschijnlijk de meest populaire attractie van IJsland. Er wordt gezegd dat het warme geothermische water heilzaam is voor huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen, sommigen zijn bijvoorbeeld inclusief een diner in het aangrenzende Lava Restaurant. De Blue Lagoon is maar een korte autorit verwijderd van het vliegveld, en zowel Reykjavik Excursions als Greyline bieden een combinatie van een vliegveld pick-up en een Blue Lagoon entreepakket aan.

TIP: De Blue Lagoon is extreem druk en tickets moeten weken vooraf worden aangekocht. Maak je geen zorgen als de entreeprijs boven je budget ligt, er zijn meer dan genoeg goedkopere zwembaden te vinden in IJsland.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Nordurljosavegur 9 | Openbaar vervoer: Reykjavik Excursions Flybus and Grayline Airport Express | Telefoon: +354 4208800 | Website: www.bluelagoon.com/

Meer activiteiten in Reykjavik

Bekijk alle activiteiten

Vlooienmarkt Kolaportid

“Een wirwar van eten, handwerkjes, tweedehands rommel en oude schatten, en een net zo gemengd publiek. ”

Laugardalslaug Zwembad

“Laugardalslaug is het grootste zwembad en de oorspronkelijke badgelegenheid van de stad, en de plek waar je de locals op elke dag van de week ziet relaxen. ”

Zuid-IJsland Tour

“Watervallen, besneeuwde vulkaantoppen en stormachtige zwarte stranden; Zuid-IJsland is bijna een compleet andere wereld. ”