Uitgaan in Parijs

Chez Moune

“Chez Moune heeft een typisch jaren '30 interieur en draait trendy elektro-rockbeats, waardoor het modebewuste jonge Parijzenaren aantrekt die tot het ochtendgloren willen dansen.”

- Selina woont al sinds 2016 in Parijs

Deze voormalige cabaretclub in Pigalle, en oude hangplek van Édith Piaf, is bekend vanwege de elektro-rock Dj’s die hier spelen en de underground label-nachten. Het interieur, met lage plafonds, blitse spiegelende muren en rode gedimde verlichting, is een knipoog naar het bohemian begin van de club.

TIP: In tegenstelling tot de meeste Parijse nachtclubs krijg je bij Chez Moune gratis toegang op woensdag en donderdag, dus houd rekening met een lange wachtrij.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rue Jean-Baptiste Pigalle 54 | Openbaar vervoer: Pigalle | Telefoon: +33 9 67 50 28 44 | Website: https://www.facebook.com/chezmouneofficiel/

Meer uitgaansgelegenheden in Parijs

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Le Syndicat

“Deze mysterieuze shabby-chique bar lijkt van de buitenkant niet zo bijzonder, maar binnenin worden echt goede cocktails geserveerd met een Franse twist. ”

Le Perchoir Marais

“Door de vrolijke vakantiesfeer en het schitterende uitzicht beleef je bij Le Perchoir Marais gegarandeerd een onvergetelijk avondje uit. ”

Rex Club

“Met een megasoundsysteem en een enorme dansvloer is Rex Club dé plek waar techno- en elektroliefhebbers naartoe gaan voor een feestje.”