Uitgaan in Parijs

Chez Georges

“De avonden in deze kleine, gewelfde, stenen wijnkelder zijn altijd gegarandeerd feestelijk en intiem. ”

- Selina woont al sinds 2016 in Parijs

Chez Georges ligt verborgen in Saint-Germain-des-Prés, maar is een populaire hangoutplek voor locals die zin hebben in een ongedwongen, ontspannen avondje uit. Dit Parijse instituut trekt hippe studenten en welgestelde locals aan, waardoor een mengelmoes van mensen, uit alle lagen van de samenleving, samenkomt in deze gezellige bar met ouderwetse charme.

TIP: Geniet van redelijk geprijsde wijn en kaas op de begane grond, voordat je naar de kelder gaat waar de sfeer wat levendiger is.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rue des Canettes 11 | Openbaar vervoer: Mabillon / St Germain des Prés | Telefoon: +33 1 43 26 79 15 | Website: https://www.facebook.com/barchezgeorges/

Meer uitgaansgelegenheden in Parijs

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Rosa Bonheur

“Deze oude bar, dat in een van de meest schilderachtige parken van Parijs ligt, is een idyllische plek voor een wijntje en tapas in de zomer. ”

Rex Club

“Met een megasoundsysteem en een enorme dansvloer is Rex Club dé plek waar techno- en elektroliefhebbers naartoe gaan voor een feestje.”

Le Syndicat

“Deze mysterieuze shabby-chique bar lijkt van de buitenkant niet zo bijzonder, maar binnenin worden echt goede cocktails geserveerd met een Franse twist. ”