Restaurants in Nice

Big Fernand

“Dit is een leuke hamburgertent met Franse flair dat een fantastisch alternatief is voor de reguliere fastfoodketens. ”

- Yasmina woont al sinds 2012 in Nice

Big Fernand lijkt op een fastfoodrestaurant, maar hier worden overheerlijke, huisgemaakte burgers geserveerd die met verse ingrediënten worden bereid. Het is een perfecte plek voor families met kinderen. Er is ook een speciaal kindermenu, en op het menu staan ontzettend lekkere vegetarische burgers, huisgemaakte frietjes en ambachtelijke biertjes van een plaatselijke brouwerij. Dit selfservicerestaurant is klein, leuk én goedkoop – een normaal menu voor volwassenen kost slechts €15,-.

TIP: Veel plezier met het samenstellen van je eigen burger! Probeer de rundvleesburger met raclettekaas, portobello-paddenstoel en barbecuesaus – een overheerlijke combinatie!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rue Gioffredo 52 | Openbaar vervoer: Tram stop Masséna | Telefoon: +33 4 83 50 52 41 | Website: http://bigfernand.com

Meer restaurants in Nice

Bekijk alle restaurants

J. Multari

“Mijn favoriete plek voor snacks! Hier krijg je lekker eten van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. ”

Le Spaggiari

“Ik persoonlijk ben echt helemaal weg van hun tapas! Le Spaggiari is een goede keuze als je een gezonde snack wilt eten. ”

Chez Felix

“Onderweg naar het strand haal ik altijd wat te eten bij Chez Felix. De Niçoise specialiteiten zijn namelijk binnen 5 minuten klaar!”