Activiteiten in Nice

Cuisine sur Cours

“Dit was voor mij een geweldige manier om te leren hoe ik gerechten moet bereiden waarmee ik indruk kan maken op mijn vrienden. ”

- Yasmina woont al sinds 2012 in Nice

Tijdens deze kookles, onder begeleiding van professionele chefs, leer je hoe je een driegangenmaaltijd maakt met Niçoise specialiteiten, zoals de beroemde tarte tatin. De workshop duurt drie uur, en wordt gegeven door leuke en gezellige chefs die je graag een handje helpen. Hoewel de meeste instructies in het Frans worden uitgelegd, is de les zelf heel makkelijk te volgen. Als je erom vraagt wordt alles nog eens uitgelegd in het Engels.  

TIP: De inhoud van de workshops verandert regelmatig. Als je geïnteresseerd bent in een specifiek gerecht, kun je het best vooraf even de website checken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Avenue Borriglione 75 | Openbaar vervoer: Tram stop Gorbella | Telefoon: +33 4 93 96 17 29 | Website: http://www.cuisinesurcours.com/

Meer activiteiten in Nice

Bekijk alle activiteiten

Marché aux Puces (Antiekmarkt)

“Ik heb niet echt een speciale interesse in antiek, maar ik neem wel altijd een kijkje bij de vintage juwelen.”

Villa Masséna - Musee d'Art et d'Histoire

“Ik vind vooral alle seizoenstentoonstellingen ontzettend interessant, dan stelt het museum een aantal bijzondere kunststukken tentoon! ”

Train Touristique de Nice

“Dit kleine toeristische treintje is een leuke en snelle manier om alle grote bezienswaardigheden in Nice te zien met de kinderen. ”