Activiteiten in New York

Ontdek Brooklyn

“Hoewel erg toeristisch, is een Hop on Hop off Bustour veruit de makkelijkste manier om de straten van Brooklyn te ontdekken. ”

- TIX Team

De makkelijkste manier om Brooklyn te verkennen: spring op de bus, leun achterover en zie de stad voorbij flitsen terwijl een professionele gids je leuke en interessante feiten over de stad vertelt en belangrijke plaatsen aanwijst. Langs de route zijn er diverse haltes waar je uit kunt stappen om de bezienswaardigheden te bekijken en als je klaar bent, pak je gewoon de volgende bus. Je kunt gedurende een bepaalde tijdsperiode continue in en uit stappen. Geweldig toch?!

Neem de Hop on Hop off Brooklyn New York Bus naar Chinatown en Little Italy in Lower Manhattan voordat je de East River oversteekt en de rijke cultuur van Brooklyn ontdekt. Als je de brug overgaat, heb je een adembenemend uitzicht op Manhattan.

TIP: Maak een mooie foto van de Manhattan Bridge vanuit Washington street in Brooklyn. Als je de juiste hoek neemt, zie je de Empire State Building door de brug heen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 42nd St 234 W | Openbaar vervoer: Metro: 42 St - Port Authority Bus Terminal Station

Meer activiteiten in New York

Bekijk alle activiteiten

Central Park fietstour

“De makkelijkste manier om het beste van 's werelds beroemdste park te ontdekken, is op de fiets!”

Brooklyn Bridge Park

“De ontspannende, kalmere delen van New York kunnen moeilijk te vinden zijn als je niet weet waar je ze zoeken moet.”

Fietsen

“Een fietstocht langs de Hudson rivier geeft je een landelijke blik op New York City, die de meeste mensen zich niet voor zouden kunnen stellen.”