Activiteiten in New York

Aanschouw Lady Liberty in al haar glorie

“Het uitzicht op Ellis Island en het Vrijheidsbeeld vanaf de boot zijn niet te overtreffen!”

- TIX Team

Je kunt New York City niet verlaten voordat je het Vrijheidsbeeld hebt gezien! Lady Liberty, die Libertas de Romeinse godin vertegenwoordigd, heeft een zaklantaarn en een boek met de datum van de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring erop vast. Ze is het ultieme symbool van hoop en vrijheid, en een cadeau van Frankrijk aan Amerika. Om het Vrijheidsbeeld in al haar grootheid te bekijken, is het eigenlijk beter om niet te dichtbij te komen. Ze bevindt zich op Liberty Island in de haven van New York. Het beste uitzicht heb je vanaf een boot.

De New York Liberty Cruise brengt je binnen een straal van 30 meter van het Vrijheidsbeeld, zodat je een selfie kunt maken met de godin. Zorg wel dat je de dame eer aan doet en maak een mooie foto! Tijdens de cruise krijg je ook een fantastisch uitzicht op Ellis Island, Midtown en Lower Manhattan. En een professionele gids vertelt je alles wat je moet weten over het icoon van New York City. 

TIP: Deze dame is erg populair, dus zorg dat je minstens 45 minuten voor aanvang aanwezig bent om de beste plaatsen te reserveren.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: West 42nd Street Pier 83 | Openbaar vervoer: Metro: 42 St - Port Authority Bus Terminal Station

Meer activiteiten in New York

Bekijk alle activiteiten

Brooklyn Bridge Park

“De ontspannende, kalmere delen van New York kunnen moeilijk te vinden zijn als je niet weet waar je ze zoeken moet.”

Eataly

“De hoogste kwaliteit en de meest verse ingrediënten voor de beste Italiaan van New York, er gaat niks boven Eataly!”

Brooklyn Bridge

“De originele New York ervaring. De geweldige architectuur en het uitzicht vanaf de Brooklyn Bridge zijn al sinds 1883 adembenemend voor zowel locals als toeristen.”