Activiteiten in New York

NYC Gangster Tour

“Neem een toer die alle geheimen van de wereld van de georganiseerde misdaad van New York belicht!”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Jarenlang had New York de schimmige en gevaarlijke reputatie als een met misdaad doorwrochte stad. Gelukkig liggen deze dagen ver achter ons, maar dat wil niet zeggen dat dit geen spannende nalatenschap op de stad nagelaten heeft van criminelen, gangsters en het begin van een National Crime Syndicate, die tot op de dag van vandaag de macht heeft. NYC Gangster tours is een tour die die geschiedenis verkent met twee wekelijkse wandeltours die je naar de precieze plaats brengen waar sommige van deze spannende gebeurtenissen plaatsvonden.

Het bedrijf biedt twee tours aan: de Little Italy / Chinatown Gangsters Tour die in deze twee buurten blijft en vooral focust op de laat 19e, vroeg 20e eeuwse etnische street gangsters van New York en The Rise and Fall of the American Mafia Tour die van de East Village naar NoLita gaat en zich richt op de grotere New York Mafia in de 20e eeuw. Beide wandeltochten duren twee uur.

TIP: "The Rise and Fall of the American Mafia" tour is met vele verwijzingen en anekdotes naar de maffia een must voor fans van de Godfather filmreeks.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Mulberry street 10 | Openbaar vervoer: N, Q, R, 6 train to Canal street | Telefoon: 855 6942647 | Website: http://nycgangstertours.com

Meer activiteiten in New York

Bekijk alle activiteiten

Muzikanten in de metro

“Ze zeggen dat de beste nieuwe muziek 'underground' te vinden is. In New York kun je dit letterlijk nemen!”

De "Showtime" straatacrobaten

“Jonge straatartiesten staan er bekend om dat ze goed kunnen leven in NYC wanneer ze weten hoe ze een publiek moeten bewerken.”

Brooklyn Bridge Park

“De ontspannende, kalmere delen van New York kunnen moeilijk te vinden zijn als je niet weet waar je ze zoeken moet.”