Uitgaan in New York

Avenue

“De hipste clubs van NYC blijven dat niet voor altijd. Avenue lijkt een uitzondering op die regel!”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Avenue is een lounge van twee verdiepingen en een plek voor evenementen op de kruising van Chelsea en het Meatpacking district. Bekend als dé hotspot voor zowel grote namen en scenesters, waar privé evenementen voor mensen als Mark Jacobs, Kim Kardashian en Derk Jeter plaatsgevonden hebben.

De decadente sfeer en uitrusting, de geweldige bediening en een wisselende line-up van populaire DJs zorgt ervoor dat van maandag tot zaterdag nacht het publiek niet stil staat, en iedereen die hip genoeg is om voorbij het fluwelen koord te komen, kan niks anders verwachten dan gastvrijheid en service van de hoogste kwaliteit.

TIP: Het helpt om iemand "in-the-know" te hebben om binnen te komen. Zo niet, arriveer dan met mooie dames om je kansen te vergroten.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 10th avenue 116 | Openbaar vervoer: L, A, C, E train to 14th street/8th avenue | Telefoon: 212 3370054 | Website: http://avenue-newyork.com/

Meer uitgaansgelegenheden in New York

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Coyote Ugly

“De gelijknamige film deed de Coyote Ugly bar er sexy en sleazy uitzien. De echte versie is vele malen beter...of slechter!”

Pete's Tavern

“Een van de oudste pubs van New York en een inspiratie voor schrijvers van overal die vast zitten.”

Clover Club

“De Clover Club is een elegante en verfijnde club bij de rivier in het geweldige Brooklyn.”