Uitgaan in New York

Coyote Ugly

“De gelijknamige film deed de Coyote Ugly bar er sexy en sleazy uitzien. De echte versie is vele malen beter...of slechter!”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Gestart door "Lil", een voormalige katholiek schoolmeisje van net buiten New York City. Coyote Ugly is gebaseerd met het simpele idee dat wanneer barvrouwen weinig verhullende cowboypakjes dragen, vroeg en vaak pure drank serveren en zo nu en dan op de bar sprongen om te dansen dan... zouden de zaken goed blijven lopen. En dat doen ze!

Een beetje geholpen door de gelijknamige film, heeft het concept van Coyote Ugly zich over het hele land verspreid, maar vergis je niet. Het zijn allemaal imitaties. Een stap in de originele locatie in de East Village en je weet dat je in het origineel beland bent.

TIP: Wanneer je houdt van mooie en agressieve vrouwen, wees dan niet verbaasd als al je geld uiteindelijk op de bar eindigt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 1st avenue 153 | Openbaar vervoer: L train to 1st avenue | Telefoon: 212 4774431 | Website: http://coyoteuglysaloon.com/newyork/

Meer uitgaansgelegenheden in New York

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

The Dead Rabbit

“De Dead Rabbit "Grocery and Grog" belichaamt de ruwe vriendelijkheid van Oud New York en de Iers-Amerikaanse traditie.”

Clover Club

“De Clover Club is een elegante en verfijnde club bij de rivier in het geweldige Brooklyn.”

Vero wine bar

“Er zijn weinig plekken in New York die afhankelijk van je stemming zowel aanvoelt als een decadente Europese bistro als een ontspannen NYC happy-hour. Vero is zo'n plek.”