Uitgaan in New York

The Dead Rabbit

“De Dead Rabbit "Grocery and Grog" belichaamt de ruwe vriendelijkheid van Oud New York en de Iers-Amerikaanse traditie.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Op de straten waar New York begon, is The Dead Rabbit een homage aan eeuwen van hard drinkende immigranten en fascinerende alcoholische brouwsels, waarvan de meeste in de 21e eeuwse cocktail cultuur vergeten zijn. Genoemd naar de meest beruchte Ierse bende van de geschiedenis van New York mengt The Dead Rabbit de Ierse liefde voor bier en whiskey (in de taproom) met de tijdloze New Yorkse fascinatie voor de meest hippe brouwsels van gemengde drankjes van ieder tijdperk (in de parlor).

Of je nou een punch, een sling, een toddie, een flip, een julep, een crusta of een follie bestelt, je kunt er verzekerd van zijn dat de barmannen van de Dead Rabbit precies weten hoe het moet!

TIP: De Dead Rabbit is erg trots op zijn vele prijzen en onderscheidingen. Grote kans dat je er bediend wordt door een internationaal onderscheiden barman!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Water street 30 | Openbaar vervoer: 4, 5 train to Bowling Green; 1 train to South Ferry; R train to Whitehall street | Telefoon: 646 4227906 | Website: http://www.deadrabbitnyc.com

Meer uitgaansgelegenheden in New York

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Clover Club

“De Clover Club is een elegante en verfijnde club bij de rivier in het geweldige Brooklyn.”

Avenue

“De hipste clubs van NYC blijven dat niet voor altijd. Avenue lijkt een uitzondering op die regel!”

Vero wine bar

“Er zijn weinig plekken in New York die afhankelijk van je stemming zowel aanvoelt als een decadente Europese bistro als een ontspannen NYC happy-hour. Vero is zo'n plek.”