Uitgaan in New York

McSorely's Old Ale House

“De oudste en voortdurend geopende pub in New York! Binnen stappen bij McSorely's is alsof je terug stapt in de tijd.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Toen John McSorely uit County Cork in Ierland in 1855 een kleine pub opende in de Duitse en Ierse arbeidersbuurt die nu de East Village heet, denk ik niet dat hij had kunnen voorspellen dat deze langer open zou zijn dan elke andere saloon in de stad. Honderdzestig jaar later, is McSorely's nogsteeds het bewijs van de simpele theorie dat als iets werkt: je het niet moet veranderen!

McSorely's serveert slechts twee drankjes: McSorely's light and McSorely's dark ale. Vanaf de eikenhouten bar tot aan de posters, bordjes en schilderijen die teruggaan naar ieder decennium sinds de opening, totaan de originele houtkachel in het midden, McSorely's is de uiterste historische bar van New York, en houdt de geschiedenis iedere dag springlevend.

TIP: Vraag de barman naar de wishbones op de gaslamp en de legendarische handboeien achter de bar!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: East 7th street 15 | Openbaar vervoer: 6 train to Astor Place | Telefoon: 212 4739148 | Website: http://mcsorleysnewyork.com

Meer uitgaansgelegenheden in New York

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Clover Club

“De Clover Club is een elegante en verfijnde club bij de rivier in het geweldige Brooklyn.”

Avenue

“De hipste clubs van NYC blijven dat niet voor altijd. Avenue lijkt een uitzondering op die regel!”

Vero wine bar

“Er zijn weinig plekken in New York die afhankelijk van je stemming zowel aanvoelt als een decadente Europese bistro als een ontspannen NYC happy-hour. Vero is zo'n plek.”