Activiteiten in New York

NYC streetfood

“Sommige van de beste maaltijden in New York kunnen van de vreemdste plekken afkomstig zijn.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Heb je een drukke dag, met veel te doen, en niet veel tijd of geld voor lunch? Haal dan een maaltijd van een unieke en originele straattent of food truck. Van een eenvoudige hot dog of pretzel karretje, tot de meest recente opkomst van Halal carts die een complete schotel van kip of lam met rijst serveren. Bij straatkarretjes vind je de beste deals van de stad, zolang je een comfortabele plek kunt vinden om te eten. Omdat de kosten voor restaurants de pan uit stijgen, hebben sommige culinaire entrepreneurs in New York ervoor gekozen om hun heerlijke creaties vanuit een mobiele food truck te verkopen. Dus probeer het! Je beste maaltijd in New York City zou best nog wel van een eenvoudig straattentje kunnen komen!

TIP: Probeer niet te lopen en eten tegelijkertijd, dan maak je er een troep van! Rust uit, vind een plaats om te zitten en geniet van je maaltijd.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 53rd st and 6th ave

Meer activiteiten in New York

Bekijk alle activiteiten

Central Park fietstour

“De makkelijkste manier om het beste van 's werelds beroemdste park te ontdekken, is op de fiets!”

Brooklyn Bridge Park

“De ontspannende, kalmere delen van New York kunnen moeilijk te vinden zijn als je niet weet waar je ze zoeken moet.”

Fietsen

“Een fietstocht langs de Hudson rivier geeft je een landelijke blik op New York City, die de meeste mensen zich niet voor zouden kunnen stellen.”