Activiteiten in New York

Fietsen

“Een fietstocht langs de Hudson rivier geeft je een landelijke blik op New York City, die de meeste mensen zich niet voor zouden kunnen stellen.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Het westen van Manhattan was twee jaar lang een ruwe scheepshaven, waarvan niemand in de geschiedenis van New York zich ooit had kunnen voorstellen, dat dit getransformeerd zou kunnen worden in een perfecte, upper-class kust van appartementen, parken en een 20 kilometer lange, ongestoorde voetgangersweg voor hardlopers, fietsers en skaters.

Ga naar Battery Park op West Street voor het laagste punt en huur een fiets van de vriendelijke mensen van Bike and Roll. Geniet dan van een ontspannen maar actieve rit door het westelijke deel van Manhattan, met de geweldige Hudson-rivier aan je linkerhand, en het avontuur van Manhattans hippe west side aan je rechterhand. Je kunt zo lang of kort fietsten over de 'greenway' als je wilt en daarna de snelweg oversteken (zorg ervoor dat je dat wel veilig doet!), wanneer je even wilt pauzeren en van een west side buurt wilt genieten.

TIP: De Greenway is geheel autovrij, maar hij loopt langs Manhattans drukste weg (The West Side Highway), dus als je oversteekt, doe dat dan alleen bij de daarvoor bestemde oversteekplaatsen, die aangeven dat het veilig is om hier over te steken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: West Street 1

Meer activiteiten in New York

Bekijk alle activiteiten

De "Showtime" straatacrobaten

“Jonge straatartiesten staan er bekend om dat ze goed kunnen leven in NYC wanneer ze weten hoe ze een publiek moeten bewerken.”

Brooklyn Bridge

“De originele New York ervaring. De geweldige architectuur en het uitzicht vanaf de Brooklyn Bridge zijn al sinds 1883 adembenemend voor zowel locals als toeristen.”

Central Park fietstour

“De makkelijkste manier om het beste van 's werelds beroemdste park te ontdekken, is op de fiets!”