Activiteiten in New York

Seaport

“Wat ooit een ruwe, vuile haven was, is getransformeerd tot een winkel- en entertainment district dat leuk is voor de gehele familie.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Update: Seaport wordt op dit moment gerenoveerd nadat storm Sandy veel schade had toegebracht. Alle winkels zijn nu te vinden in Fulton Street en Front Street.

Op het meest zuidoostelijke punt van het eiland Manhattan, met uitzicht op de geweldige Brooklyn Bridge, zul je wellicht een paar schepen met hoge mast aan de kust zien liggen, in groot contrast tussen de 21e eeuwse wolkenkrabbers. Deze zijn onderdeel van het historisch gepreserveerde South Street Seaport District, ooit de ontmoetingsplaats voor honderdduizenden schepen en handelende zeelieden.

Ondanks dat het district is behouden om het architecturale erfgoed veilig te stellen, is het karakter van de haven geheel getransformeerd naar een gezellig half overdekt en half openlucht winkelcentrum met leuke winkeltjes en ijs en pizza waar de kinderen van zullen smullen.

Bezoek de seaport 's zomers voor live concerten, presentaties en soms live vuurwerkshows boven de East River.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: South street Pier 17 | Openbaar vervoer: 2, 3, 4, 5, A, C, J train to Fulton street | Telefoon: None

Meer activiteiten in New York

Bekijk alle activiteiten

Central Park fietstour

“De makkelijkste manier om het beste van 's werelds beroemdste park te ontdekken, is op de fiets!”

Eataly

“De hoogste kwaliteit en de meest verse ingrediënten voor de beste Italiaan van New York, er gaat niks boven Eataly!”

Brooklyn Bridge

“De originele New York ervaring. De geweldige architectuur en het uitzicht vanaf de Brooklyn Bridge zijn al sinds 1883 adembenemend voor zowel locals als toeristen.”