Restaurants in Miami

Catina Beach

“Cantina Beach is een uitstekend Mexicaans restaurant met zeezicht en een authentieke keuken.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Cantina Beach is het authentieke maar moderne Mexicaanse restaurant in het The Ritz-Carlton Key Biscayne, in Miami. Met de heerlijke keuken en het zeezicht moet iedereen deze plek een keer bezoeken.

Direct aan het water gelegen krijg je hier een warme zeebries terwijl je in de buitenlucht dineert onder een rieten dak in een lounge decor met kussens. Er hangt een ontspannen en comfortabele sfeer maar het dineren is verfijnd met een uitstekende bediening en Mexicaanse gerechten voor fijnproevers.

Er is ook een professionele Tequilier aanwezig om de gasten te assisteren met de juiste keuze tequila (er zijn meer dan 100 soorten) of uiteraard de juiste cocktail.

TIP: Bestel in ieder geval de guacamole die vers aan tafel bereid wordt en hun eigen Margarita om je diner goed te beginnen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 455 Grand Bay Drive | Telefoon: +1 305 365 4500 | Website: http://www.ritzcarlton.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

David's Cafe

“Oorspronkelijk lag deze iconische Cubaanse eettent in Collins Avenue op South Beach, maar nu zitten ze op Alton Road met een aanbod van traditionele gerechten en koffie specialiteiten.”

Mi Vida Cafe Vegetarian Cuisine

“Een ontspannen veganistisch plekje op Biscayne met de hele dag door dagelijks verse en gezonde gerechten.”

Het Front Porch Cafe

“Hartige Amerikaanse ontbijtgerechten worden de hele dag door geserveerd vanuit deze gezellige oldtimer die geparkeerd staat op Ocean Drive.”