Wijken in Miami

Design District

“Een modieuze wijk van Miami in de buurt van Midtown en Buena Vista met een ruim aanbod aan hoogwaardige mode boetieks en luxueuze ontwerp studio's.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Het Design District is bekleed met schaduwrijke bomen wat een opvallende charme geeft met een verfijnde stijl. Deels commercieel, deels toeristenbestemming, deze wijk is uitermate geschikt voor mensen met een verfijnde smaak met hoogwaardige mode boetieks, luxueuze ontwerp studio's en fantastische eetgelegenheden. Dit gebied staat bekend bij de lokale bevolking omdat ze hier de allerbeste kwaliteit leveren, met ontwerpers zoals Pucci en Cartier, naast restaurant van de beste lokale chefs zoals Michelle Bernstein en Michael Schwartz. Bezoekers zullen alle luxe van Miami hier vinden in een mooi onderhouden groen gebied met behoud van de unieke kunst en design wereld waar deze stad zo bekend om is.

Doen in het Design District:

  • Neem iets mee voor thuis bij Michael Dawkins Home Store
  • Neem een slice bij Harry's Pizzeria
  • Geniet van de laatste tentoonstelling bij Markowicz Fine Art gallery
  • Proef een zoetigheid bij chef Michelle Bernstein's Crumb on Parchment
  • Drink en ontmoet bij Seven Lounge
  • Winkel bij designer boetieks zoals Bvlgari en Cartier
  • Bekijk het enorme beeldhouwwerk Le Corbusier van de Franse artiest Xavier Veilhan
  • Laat jezelf verwennen in the Emena Spa

TIP: Ga overdag naar de luxe boetieks en geniet in de avond van een voortreffelijke maaltijd bij één van de lokale restaurants.

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer wijken in Miami

Bekijk alle wijken

Little Havana

“Hier woont de grootste Latijns-Amerikaanse gemeenschap van Miami. Little Havana brengt een rijke cultuur naar het gebied.”

Wynwood

“Wynwood is het levendige kunstdistrict van Miami met gebouwen vol graffiti, galleries met hedendaagse kunst, interessante plekken vol entertainment, bars en restaurants.”

Downtown/Brickell

“Geniet van het levendige stadsleven in het Downtown/Brickell gebied met grote ondernemingen, een opwindend nachtleven en nog veel meer.”