Wijken in Miami

Buena Vista

“Een trendy, lokale favoriet en een opkomend district dat bekend staat om de verborgen schatten.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Buena Vista district is een klein gebied nabij het Design District en Upper East Side. Hoewel toeristen wellicht niet zo bekend zijn met deze opkomende bestemming, kent de lokale bevolking het wel degelijk. Met topkwaliteit restaurants en coole bars is dit een plek die populair is bij iedereen die op zoek is naar een relaxte plek om rond te hangen.

In dit gebied vind je de populaire Buena Vista Deli die de lokale bevolking al jaren naar dit gebied lokt, samen met recente nieuwelingen zoals The District Miami restaurant dat zich bevindt in een oud huis, waar ze degelijke New American cuisine serveren samen met Mandolin Aegean Bistro in een prachtige tropische buitentuin met een keuze aan vers Grieks eten.

Doen in Buena Vista:

  • Proef de Franse keuken bij Buena Vista Bistro
  • Dineer in The District Miami restaurant
  • Drink een glas wijn onder het genot van live muziek in The Embassy
  • Geniet van heerlijke sushi in Shokudo 
  • Probeer authentieke Griekse gerechten in Mandolin

TIP: Op zoek naar live muziek? Ga naar The Embassy of Well Being and Debauchery elke dinsdag-zaterdag om 11 uur voor wisselende muziekoptredens.

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer wijken in Miami

Bekijk alle wijken

South Beach

“Een leuke trekpleister voor toeristen dat bruist met energieke bezienswaardigheden in de late uurtjes, uitstekende diner opties en hoogwaardig winkelplezier dat wordt gecomplimenteerd door het zandstrand en het warme zeewater.”

Little Havana

“Hier woont de grootste Latijns-Amerikaanse gemeenschap van Miami. Little Havana brengt een rijke cultuur naar het gebied.”

Coral Gables

“Een aparte stad met straten vol bomen en boetiek winkels, verfijnd dineren en een ruime keuze in entertainment.”