Activiteiten in Madrid

Flamenco Show

“Ik houd ervan om naar de intensiteit en emotie van de dansers en zangers te kijken. Ik kan hun passie in elke noot en beweging voelen. ”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid

Geen bezoek aan Madrid is compleet als je niet de meest iconische dans- en muziekvorm van Spanje hebt ervaren, flamenco. Hoewel flamenco van oorsprong uit zuid-Spanje komt, komen de allerbeste dansers en zangers naar Madrid om te werken en op te treden. Plekken waar flamenco wordt opgevoerd heten tablaos, en er zijn veel gerenommeerde locaties in Madrid waar je deze gepassioneerde en intense vorm van expressie kunt bewonderen. Het geeft je kippenvel! Tickets variëren qua prijs, afhankelijk van de locatie en de show, maar bij de meeste tablaos zit een gratis hapje of een drankje inbegrepen in het kaartje.

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer activiteiten in Madrid

Bekijk alle activiteiten

Hammam Al Andalus baden

“Wanneer ik ondergronds op deze prachtige plek aan het ontspannen ben voelt het alsof ik mijlenver weg ben van de grote stad. ”

San Miguel Markt

“Wat een markt! Je kunt hier gemakkelijk een paar uur doorbrengen en van kraampje naar kraampje slenteren om een oneindige hoeveelheid tapas en wijn te proeven. ”

Faunia

“Maak kennis met allerlei soorten dieren in een replica van hun natuurlijke leefomgeving in Faunia. ”