Activiteiten in Madrid

Sporty People

“Ik ben al vaak wezen hiken met Sporty People en heb leuke vrienden gemaakt, ongelooflijke uitzichten over de stad gezien waarvan ik niet wist dat ze bestonden en tegelijkertijd ook altijd een fijne workout gehad.”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid

Als je een andere kant van Madrid wilt zien, buiten de gebaande paden, dan is de natuur ontdekken met Sporty People echt een aanrader. Omdat Madrid bekend staat om haar nachtleven en kunst zijn mensen zich veelal niet bewust van de natuurlijke schoonheid dat zich net buiten het stadscentrum bevindt. Frisse lucht, wijdse uitzichten op de bergen, meren, rivieren, en schattige dorpjes liggen allemaal binnen handbereik. Ideaal voor een avontuurlijk dagtripje. Sporty People organiseert ieder weekend verschillende hikes met wisselende intensiteit voor alle niveaus; van makkelijke wandelingen door dorpjes en bossen tot meer uitdagende hikes met fenomenale uitzichten.  

TIP: Gelukkig is het weer in Madrid vrij mild. Je kunt het hele jaar door prima hiken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Madrid | Website: http://www.sportypeople.es

Meer activiteiten in Madrid

Bekijk alle activiteiten

San Miguel Markt

“Wat een markt! Je kunt hier gemakkelijk een paar uur doorbrengen en van kraampje naar kraampje slenteren om een oneindige hoeveelheid tapas en wijn te proeven. ”

Cooking Point Madrid

“Ik dacht altijd dat tapas maken moeilijk was, maar het was eigenlijk heel gemakkelijk en ze waren echt heerlijk! ”

Parque de Atracciones

“Dikke pret in een klein pretpark midden in het stadscentrum!”