Activiteiten in Londen

Ontdek gemakkelijk alle highlights

“Haast je niet! Je hoeft niet bij elke halte uit te stappen. Kies de bezienswaardigheden die je wilt bezoeken en geniet de rest van de rit gewoon van de stad.”

- TIX Team

Op een korte stedentrip is het bijna onmogelijk om alles te zien wat Londen te bieden heeft. Je beste optie om alle hoogtepunten te zien is een Hop on Hop off bustour. Terwijl je achterover leunt en ontspant, rijdt de bus langs alle populaire bezienswaardigheden in de stad en kun je uitstappen waar en wanneer je maar wilt. Besteed zoveel tijd als je wilt op een specifieke locatie, voordat je weer op de bus springt naar de volgende. Tijdens de busrit kun je luisteren naar de meertalige audiogids met interessante weetjes over de stad.

TIP: Boek een tour aan het begin van je verblijf. Wellicht zie je enkele interessante plaatsen, die je later nog wilt bezoeken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: various locations

Meer activiteiten in Londen

Bekijk alle activiteiten

Shoreditch wandeltoer

“Met de Dutch Girl in London-wandeltour ontdek je het levendige en unieke Oost-Londen met een lokale gids die je vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied!”

Jamie Oliver kookworkshop

“Altijd al de nieuwe Jamie Oliver willen worden?”

Het Theaterdistrict van Londen

Londen staat bekend om zijn cultuur en kan alles aanbieden van topmusea tot historische bezienswaardigheden en natuurlijk theaters. Iedere week worden er honderden toneelstukken en musicals opgevoerd in een van de vele Londense theaters. Waarom vrolijk je jezelf op een regenachtige dag niet op met een leuke musical? Of je nu een voorstelling wilt zien die geschikt is voor kinderen, een grappige musical, of een van de klassieke musicals met beroemde liedjes, je zult geen probleem hebben om iets naar eigen smaak te vinden in het Theaterdistrict van Londen (Covent Garden, Shaftesbury Avenue, Piccadilly, Leicester Square en The Strand).