Bezienswaardigheden in Las Vegas

Neon Museum

“De eerste keer dat ik hier kwam was 's avonds, en ik voelde me Alice in Wonderland die door een doolhof van enorme knipperende neonborden liep!”

- Amber woont al sinds 2015 in Las Vegas

Aan de rand van Downtown Las Vegas en de Vegas Strip ligt het Neon Museum. Dit museum biedt zowel kinderen als volwassenen een unieke kans om meer te leren over de geschiedenis van Las Vegas door een aantal neonborden te bezichtigen die Las Vegas zo beroemd hebben gemaakt.
Het museum heeft, onder andere, negen gerestaureerde borden die als kunst tentoongesteld staan, en die je 24 uur dag, zeven dagen per week kunt komen bewonderen.

TIP: Je wordt niet binnengelaten zonder reservering, dus boek vooraf online.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: North Las Vegas Blvd. 770 | Openbaar vervoer: Bus 113 to Las Vegas @ Bonanza (N) | Website: http://www.neonmuseum.org/

Meer bezienswaardigheden in Las Vegas

Bekijk alle bezienswaardigheden

Flamingo Wildlife Habitat

“Ik dacht dat ik hier alleen maar flamingo’s zou zien, maar er leven hier nog veel meer dieren. Dit mooie park net naast de Strip is een geweldige verrassing! ”

New York, New York Casino

“Toen ik hier voor het eerst was heb ik een ritje gemaakt in de Big Apple Coaster, en heb daarna een New York-style pizza gegeten! Ik vond het geweldig!”

Luxor (gigantische piramide)

“Ik heb een hele dag in Luxor doorgebracht, en heb nog steeds niet alles kunnen zien! ”