Winkelen in Las Vegas

Las Vegas Premium Outlets

“Dit is het populairste winkelgebied van Las Vegas! ”

- Amber woont al sinds 2015 in Las Vegas

Honderden van de meest bekende modemerken, overheerlijke eetgelegenheden en het hele jaar door gratis evenementen – deze dingen maken dit onoverdekte winkelcentrum de meest populaire winkelbestemming voor locals en toeristen. De Las Vegas Premium Outlets ligt ook zeer gunstig, precies in het hart van Downtown. Kijk op de evenementenkalender voor gratis weggevertjes, livemuziek en fantastische deals en kortingen op eten, kleding en nog veel meer.

Laat de hitte je er niet van weerhouden om dit winkelcentrum in de zomermaanden te bezoeken. Het kan hier erg warm worden, maar er zijn voldoende zitplekken in de schaduw en er hangen vernevelinginstallaties die een heerlijk verkoelende mist verspreiden. 

TIP: Plan vooraf je winkelmiddag door een kijkje te nemen op website. Op de lijst met winkels kun je zien welke shops speciale aanbiedingen hebben.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: South Grand Central Parkway 875 | Openbaar vervoer: Grand Central @ LV Prem Outlet (S) | Telefoon: +1 702-474-7500 | Website: http://www.premiumoutlets.com/outlet/las-vegas-north