Restaurants in Las Vegas

Lago in het Bellagio

“Fantastisch eten en een buitenterras met uitzicht op de Fonteinen van het Bellagio – dit is een van mijn favoriete plekken voor een date. ”

- Amber woont al sinds 2015 in Las Vegas

Het enige dat misschien nóg beter is dan het romantische, blauwe en witte interieur is de authentieke Italiaanse keuken, en wat wellicht nog beter is dan de keuken is het schitterende uitzicht op de Fonteinen van het Bellagio. De gerechten worden samengesteld en bereid door de bekroonde chefkok Julian Serrano, en gasten hebben keuze uit tal van klassieke Italiaanse voorgerechten, hoofdgerechten en zelfs een aantal originele desserts, zoals de Nutella Crespelle.

TIP: Tijdens het driegangenproeverijmenu (alleen tijdens de lunch) kun je zelf je menu samenstellen met populaire gerechten.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: S Las Vegas Blvd 3600 | Openbaar vervoer: Las Vegas @ Bellagio Casino (S) | Telefoon: +1 866-259-7111 | Website: https://www.bellagio.com/en/restaurants/lago.html

Meer restaurants in Las Vegas

Bekijk alle restaurants

Costa Di Mare

“Ik zou hier alleen al naartoe gaan voor het Saute di Vongole visvoorgerechtje – om van te smullen! ”

Bruxie

“Calorieën tellen is hier verboden! Wanneer ik hier naartoe ga, trek ik altijd een stretchbroek aan zodat ik echt van al het lekkere eten kan genieten!”

Café Americano

“Er gaat niets boven het eten, de locatie en de bruisende sfeer die hier dag en nacht hangt! ”