Restaurants in Istanbul

Tramvay

“Als je graag comfortabel alleen eet, zonder gestoord te worden door menigtes of opdringerige obers, dan zal je genieten van deze plek.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Tramvay is een gezellig restaurant met 2 verdiepingen, dichtbij de tunnel van de beroemde Istiklal Street. Het betekent trambaan in het Engels en de nostalgische tram van Taksim rijdt er precies voor de deur.

Ze hebben een gevarieerd, internationaal menu, variërend van noedels tot wraps en vleesgerechten tot salades. U kunt zo gezond en smakelijk eten als je wilt.

Als je een e-mail naar huis wilt sturen of surfen op het internet terwijl je daar bent, kan je gebruik maken van het gratis draadloze internet, en als je de juiste plek uitkiest, kan je je batterijen opladen in het stopcontact.

Het is de perfecte plek om te eten op elk moment van de dag en ook om een kop koffie te drinken. Ze maken een dodelijke mokka!

Als je in Taksim bent, mis deze warme, moderne en comfortabele eetgelegenheid dan niet.

TIP: De kipwrap met Ayran kan ik hartelijk aanbevelen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Istiklal 166/A | Openbaar vervoer: http://nostaljiktramvay.iett.gov.tr/en | Telefoon: +900212 2456005

Meer restaurants in Istanbul

Bekijk alle restaurants

Pizzeria Trio

“Een bezoek aan Pizzeria Trio voelt als een bezoek aan een authentieke pizzeria in Italië.”

Lokanta Maya

Lokanta Maya ligt in de wijk Karaköy en biedt de beste vegetarische gerechten sinds 2010. Het restaurant is modern, stijlvol en ingericht naar de persoonlijkheid van de eigenaars: simpel en oprecht. Het menu wordt per seizoen samengesteld door professionele koks. Ze zijn erg gepassioneerd wat betreft authenticiteit met ingrediënten vanuit heel Turkije.

Sushico

“Sushico is de meest succesvolle restaurantketen met de keuken van het Verre Oosten.”