Restaurants in Istanbul

Pizzeria Trio

“Een bezoek aan Pizzeria Trio voelt als een bezoek aan een authentieke pizzeria in Italië.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Pizzeria Trio is een gezellige en authentieke pizzeria gelegen in de populaire straat van Taksim Sıraselviler. Het heeft met succes de trend weerstaan om van elke succesvolle eettent een franchise te maken, en dat is de authentiek Italiaanse sfeer alleen maar ten goede gekomen, van de wit en rood geblokte tafelkleden, de heerlijke huisgemaakte wijn tot het zorgvuldig samengestelde menu.

Laat het woord pizza je niet afschrikken! Zelfs wanneer je op een dieet bent, zul je zonder twijfel iets wonderbaarlijks van je gading vinden uit de 30 soorten pizza, de verse salades, voorgerechten, pasta's en andere hoofdgerechten.

TIP: Proef zeker de fameuze tiramisu van Pizzeria Trio!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Siraselviler 5 | Website: http://www.pizzeriatrio.com/

Meer restaurants in Istanbul

Bekijk alle restaurants

Nişantaşı Kırıntı

“Als je in Nişantaşı bent, zoek dan niet verder dan Kırıntı voor een perfecte maaltijd.”

Sultanahmet Köftecisi

“Een bezoek aan het Sultanahmet district is niet compleet zonder een hapje te eten bij het historische Sultanahmet Köftecisi!”

Lokanta Maya

Lokanta Maya ligt in de wijk Karaköy en biedt de beste vegetarische gerechten sinds 2010. Het restaurant is modern, stijlvol en ingericht naar de persoonlijkheid van de eigenaars: simpel en oprecht. Het menu wordt per seizoen samengesteld door professionele koks. Ze zijn erg gepassioneerd wat betreft authenticiteit met ingrediënten vanuit heel Turkije.