Restaurants in Istanbul

Sahan Ataşehir Vega

“Dit restaurant met verrassende vleesgerechten heeft meerdere filialen, hoewel het filiaal in Ataşehir de grootste is, inclusief een speelruimte voor kinderen.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Het filiaal van Sahan in Ataşehir werd geopend in 2003 en behoort tot de meest beroemde kebab restaurants in Instanbul. Het is ook het grootste restaurant aan de Aziatische zijde met 1500 zitplaatsen. Het merk Sahan bestaat al enige decennia, het eerste restaurant werd geopend in 1984. De oprichter van het merk, Tahir Tekin Öztan, groeide op als restaurantpersoneel en heeft een oog voor eenvoud, smaak en innovatie.

Het is ook een kindvriendelijk restaurant, Sahan heeft aparte toiletten voor kinderen en een enorme en goed uitgeruste speelruimte voor kinderen. Er is ook een aparte ruimte voor moeders om hun kinderen te verzorgen en luiers te verwisselen. Het uitgebreide menu is online beschikbaar in zowel Turks als Engels. Je moet misschien wel van tevoren reserveren, zeker in het weekend.

TIP: Proef de Turkse specialiteit rissole als voorgerecht!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kardelen Sokak | Website: http://www.sahan.com

Meer restaurants in Istanbul

Bekijk alle restaurants

Sultanahmet Köftecisi

“Een bezoek aan het Sultanahmet district is niet compleet zonder een hapje te eten bij het historische Sultanahmet Köftecisi!”

Pizzeria Trio

“Een bezoek aan Pizzeria Trio voelt als een bezoek aan een authentieke pizzeria in Italië.”

Nişantaşı Kırıntı

“Als je in Nişantaşı bent, zoek dan niet verder dan Kırıntı voor een perfecte maaltijd.”