Bezienswaardigheden in Boedapest

Muzikale Fontein op Margaretha-Eiland

“Laat je betoveren door deze alom geliefde muzikale fontein dat op allerlei deuntjes danst, van rock ’n roll tot klassieke muziek. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Deze schijnbaar normale fontein, gelegen in een van de meest populaire parken van Boedapest, heeft een klein geheim: van de lente tot de herfst, op bepaalde tijden van de dag, springt het tot leven met muziek en vertoont het een watershow die alle kijkers, jong en oud, zal betoveren. De muzikale fontein van Margaretha-Eiland voert ieder uur, tussen 11.00 en 21.00 uur, een show op, en tussen 11.00 en 16.00 uur wordt kindermuziek afgespeeld.

TIP: De fontein ligt bij de ingang van het eiland wanneer je via de Margarethabrug aankomt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Margitsziget | Openbaar vervoer: Margit híd

Meer bezienswaardigheden in Boedapest

Bekijk alle bezienswaardigheden

Széchenyi Kuuroord

“Ontspan en laad jezelf helemaal op in de geneeskrachtige waters van een van de mooiste badhuizen in Boedapest uit begin 20e eeuw. ”

Burcht van Boeda

“Dit grote paleis was vroeger het domein van de koningen, en betovert tegenwoordig al haar bezoekers met haar prachtige interieur en aangelegde kasteeltuinen. ”

Schoenen op de Donaukade

“Dit monument is een aangrijpend aandenken aan een duistere tijd in de Hongaarse geschiedenis, en eert de slachtoffers van de Holocaust in Boedapest. ”