Uitgaan in Boedapest

Boutiq'Bar

“Er is maar één plek in Boedapest waar je de beste ambachtelijke cocktails krijgt geserveerd in een stijlvolle ambiance…”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Boutiq’Bar heeft een aantal van de allerbeste drankjes van Boedapest op het menu staan, en deze cocktailbar richt zich voornamelijk op het creëren van creatieve smaakcombinaties en een perfecte presentatie. Boutiq’Bar vind je in het centrum van Boedapest, is klein en romantisch verlicht, en focust zich eigenlijk alleen op de drankjes. De bar omschrijft zichzelf dan ook al ‘gourmet cocktailbar’, en omdat ze een enorme hoeveel energie steken in het creëren van de perfecte mix, steken zij met kop en schouders boven andere cocktailbars uit.

TIP: Ik raad het aan om een tafel te reserveren, vooral voor groepen met meer dan 3 personen. Dit kan via hun website.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Paulay Ede u. 5 | Openbaar vervoer: Metro Bajcsy-Zsilinszky út | Telefoon: +36 30 554 2323 | Website: http://www.boutiqbar.hu/

Meer uitgaansgelegenheden in Boedapest

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Élesztő

“Attentie liefhebbers van ambachtelijk bier: Hongarije kent een snelgroeiende bierscene, en bij Élesztő kun je enkele van de beste bieren proeven. ”

360 Bar

“De 360 Bar is een geheime tuin, hoog boven de stad, en staat bekend om z’n panoramische uitzichten over het schitterende stadslandschap van Boedapest. ”

Bar Pharma

“Een oase van rust en ambachtelijk gemaakte cocktails in het centrum van het feestdistrict van Boedapest. ”