Uitgaan in Boedapest

360 Bar

“De 360 Bar is een geheime tuin, hoog boven de stad, en staat bekend om z’n panoramische uitzichten over het schitterende stadslandschap van Boedapest. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Deze stijlvolle rooftop bar is een magische plek in de stad. De combinatie van klassieke en creatieve cocktails gaan goed samen met de simpele en toch heerlijke keuken. Hippe locals en toeristen genieten van de coole, ontspannen sfeer. Maar 360 Bar is vooral de perfecte plek om de zon onder te zien gaan, dus kom op tijd en vind een plekje, en zie hoe de lucht verandert in een aquarel van oranje en roze.

TIP: De entree is meestal gratis, maar kijk even op hun website aangezien er regelmatig events zijn waar je entree voor moet betalen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Andrássy út 39 | Openbaar vervoer: Oktogon | Website: http://www.360bar.hu/

Meer uitgaansgelegenheden in Boedapest

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Boutiq'Bar

“Er is maar één plek in Boedapest waar je de beste ambachtelijke cocktails krijgt geserveerd in een stijlvolle ambiance…”

Élesztő

“Attentie liefhebbers van ambachtelijk bier: Hongarije kent een snelgroeiende bierscene, en bij Élesztő kun je enkele van de beste bieren proeven. ”

DiVino

“Ontdek de variatie aan Hongaarse wijnen in deze stijlvolle bar, en geniet van het uitzicht op een van de meest iconische gebouwen van de stad. ”