Uitgaan in Boedapest

Bar Pharma

“Een oase van rust en ambachtelijk gemaakte cocktails in het centrum van het feestdistrict van Boedapest. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

In een van de bruisende straten van de Joodse wijk ligt een kleine, intieme bar met een origineel cocktailmenu. De bar heeft een apotheek-thema, en de smaakcombinaties die worden gemaakt zijn soms onverwacht, maar altijd overheerlijk. De ambachtelijke cocktails worden gemixt en geserveerd door professionele barmannen die hun vak echt goed verstaan. Het is een verrassend hippe en vaak drukke plek waar je geniet van een heerlijk bereid drankje. 

TIP: Aan de bar kunnen maar 10 personen zitten, dus je kunt beter niet met een grote groep komen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kazinczy u. 35 | Openbaar vervoer: Opera | Telefoon: +36 30 294 3177 | Website: https://www.facebook.com/barPharma/

Meer uitgaansgelegenheden in Boedapest

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

A38

“Ooit een Oekraïens vrachtschip, nu een van de gaafste muziekpodia in Boedapest: A38 is een van de wat meer alternatieve locaties voor live-muziek in de stad. ”

360 Bar

“De 360 Bar is een geheime tuin, hoog boven de stad, en staat bekend om z’n panoramische uitzichten over het schitterende stadslandschap van Boedapest. ”

DiVino

“Ontdek de variatie aan Hongaarse wijnen in deze stijlvolle bar, en geniet van het uitzicht op een van de meest iconische gebouwen van de stad. ”