Uitgaan in Boedapest

Fogas / Instant

“Ga dansend de nacht in in een van de levendigste – en grootste – clubs van Boedapest, een voorheen leegstaand pand. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Deze gigantische club is ontstaan uit een samenwerking tussen een aantal van de grootste namen uit het nachtleven van Boedapest. Je betaalt geen entree, en de club bestaat uit verschillende grote zalen waar een ander type muziek wordt gedraaid. Fogas /Instant is een ruïnepub en clubcomplex met een binnenplaats dat erg populair is in de zomermaanden. Ongewone en kleurrijke decoraties, en een heel informele sfeer, zorgen ervoor dat je een van de beste stapavonden in de stad beleeft.

TIP: Deze club is ongelooflijk populair, vooral in het weekend. Kom dus vroeg (voor 23.00 uur) of laat (na 3.00 uur) om de lange wachtrij te vermijden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Akácfa u. 49-51 | Openbaar vervoer: Wesselényi utca / Erzsébet körút | Telefoon: +36 1 783 8820 | Website: http://fogashaz.hu/

Meer uitgaansgelegenheden in Boedapest

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

360 Bar

“De 360 Bar is een geheime tuin, hoog boven de stad, en staat bekend om z’n panoramische uitzichten over het schitterende stadslandschap van Boedapest. ”

Bar Pharma

“Een oase van rust en ambachtelijk gemaakte cocktails in het centrum van het feestdistrict van Boedapest. ”

Mika

“Bar, club, locatie voor live-muziek en een tuin: deze eigenzinnige en centraal gelegen plek staat bekend om z’n relaxte vibe en bruisende sfeer. ”