Winkelen in Boedapest

Design Straat

“Laat de grote winkelstraat voor wat het is, en loop eens door deze levendige straat met onafhankelijke boetiekjes, kunstgaleries en meer.”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Hoewel Király utca (ofwel Design Straat) terecht geniet van een reputatie als een van de meest bruisende feeststraten van Boedapest, is deze straat in District VII ook een fantastische plek om lekker te winkelen, anders dan in de bekende winkelstraten. Onafhankelijke kledingboetiekjes (ga naar Látomás voor dameskleding), interieur- en designwinkels zoals GOA, meer gedurfde winkels zoals The Lab, en galeries zoals Inda Gallery liggen allemaal in deze straat, waardoor het een populaire plek is om iets unieks te kopen. Er zijn ook voldoende cafés waar je in kunt duiken als je je voeten even rust moet geven.

TIP: Op Goszdu udvar, een overdekte binnenplaats in een zijstraat van Király utca, staat iedere zondag een markt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Király utca | Openbaar vervoer: Király utca / Erzsébet körút

Meer winkels in Boedapest

Bekijk alle winkels

District VI-VII

“Ga op jacht naar de mooiste vintage spullen in gevarieerde boetiekjes en vind unieke items uit vervlogen tijden. Deze buurt is een walhalla voor vintage liefhebbers. ”

Fashion Street

“De naam geeft al een goede indicatie van wat je hier kunt verwachten: dit is een van de chique winkelstraten van Boedapest, vol luxe modemerken en lifestyle-winkels.”

WestEnd City Center

“Een levendig overdekt winkelcentrum, verdeeld over vier etages, met bekende modewinkels waar je alles van elektrische apparaten tot kleding en accessoires kunt vinden. ”