Winkelen in Boedapest

MOM Park

“In dit kindvriendelijke winkelcentrum kun je shoppen tot je erbij neervalt, terwijl de kinderen spelen in de speciale kinderzone.”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

MOM Park is een winkelcentrum aan de Boeda-kant van de stad waar van alles te beleven valt voor kinderen én volwassenen. Er zijn hier diverse soorten winkels gevestigd, van bekende winkelketens tot zelfs exclusieve merken, en naast mode vind je hier ook elektronica en levensmiddelen. Op het Fórum-level ligt een grote speelzone die speciaal voor kinderen is ingericht met speelgoed, spelletjes en een klein buffet. Hier worden de kleintjes beziggehouden, zodat ze niet in de problemen komen, terwijl jij winkelt!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Alkotás u. 53 | Openbaar vervoer: Csörsz utca | Telefoon: +36 1 487 5500 | Website: https://mompark.hu/

Meer winkels in Boedapest

Bekijk alle winkels

Andrássy Boulevard

“Haal je hart op, en je portemonnee tevoorschijn, in de vele luxe modewinkels die aan deze iconische straat in Boedapest liggen. ”

District VI-VII

“Ga op jacht naar de mooiste vintage spullen in gevarieerde boetiekjes en vind unieke items uit vervlogen tijden. Deze buurt is een walhalla voor vintage liefhebbers. ”

Corvin Plaza

“Recent gebouwd en al bijzonder populair onder de locals, dit overdekte winkelcentrum biedt haar bezoekers een moderne winkelervaring. ”