Restaurants in Boedapest

Castro Bistro

“Het gemeenschapsgevoel speelt een grote rol in dit buurtrestaurantje – eclectisch, leuk en creatief, je vindt nergens een betere plek voor een ontspannen hapje eten. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Castro Bistro heeft een huiselijke sfeer en een gemengde klantenkring, en is daardoor een gezellig eettentje met een creatief menu. De gerechten hebben een mix van Servische en Hongaarse invloeden, en de muren hangen vol met een allegaartje aan foto’s, kunst en vintage posters, wat bijdraagt aan de ongedwongen sfeer. Het spotgoedkope menu is perfect voor een lunch. ’s Avonds komt het restaurant echt tot leven door de geanimeerde gesprekken en het aanstekelijke gelach van de gasten.

TIP: Kijk eens op hun Facebookpagina om te zien welke events er worden georganiseerd; er worden regelmatig concerten gehouden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Madách Imre tér 3 | Openbaar vervoer: Deák Ferenc tér | Telefoon: +36 30 214 6466 | Website: https://www.facebook.com/castrobistro/

Meer restaurants in Boedapest

Bekijk alle restaurants

Drum Cafe

“Dit rustieke restaurant in het centrum van Boedapest laat je het traditionele Hongarije proeven – simpel en hartig. ”

Indigo

“Dit Indiaas restaurant verwelkomt haar gasten met geurige gerechten, authentieke specerijen en het smakelijke eten uit het Oosten.”

Retro Lángos Büfé

“Er zijn maar weinig plekken in de stad waar je een betere traditionele Hongaarse lángos kunt krijgen dan bij dit simpele eetkraampje. ”