Restaurants in Boedapest

Drum Cafe

“Dit rustieke restaurant in het centrum van Boedapest laat je het traditionele Hongarije proeven – simpel en hartig. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Drum Cafe ligt in de Joodse wijk van Boedapest, en is een gezellig café en restaurant dat trots reclame maakt voor haar goulashsoep en lángos: twee Hongaarse specialiteiten die je niet mag missen. Binnen op de muren is een afbeelding van het Hongaarse platteland geschilderd, en de houten balken en geruite tafelkleden zetten de toon voor de traditionele Hongaarse gerechten die geserveerd worden. De vriendelijke prijzen en stevige porties maken dit restaurant een zeer populaire plek.

TIP: Door de ligging nabij enkele van de meest populaire attracties in Boedapest is dit een uitstekende plek voor een lunch of diner.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Dob u. 2 | Openbaar vervoer: Deák Ferenc tér | Telefoon: +36 20 540 7422 | Website: http://drumcafe.hu/

Meer restaurants in Boedapest

Bekijk alle restaurants

Vegan Love

“Vegan Love serveert vegetarische fastfood waar zelfs carnivoren van zullen smullen, dit ‘street food’ restaurant is dé plek voor overheerlijke veggieburgers. ”

Hungarikum Bisztró

“Authentieke, lokale gerechten, in combinatie met traditionele livemuziek, hebben deze plek tot een van de beste restaurants gemaakt wat betreft de Hongaarse keuken.”

Retro Lángos Büfé

“Er zijn maar weinig plekken in de stad waar je een betere traditionele Hongaarse lángos kunt krijgen dan bij dit simpele eetkraampje. ”