Restaurants in Boedapest

Slow Foodiez

“Een warm welkom, verse vegetarische gerechten en lekkere onbewerkte cakes zijn de absolute trekkers van dit kleine restaurant. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Een creatieve vegetarische en vegan-keuken, vrolijke gerechten, gezonde sapjes en smoothies; je vindt dit en nog veel meer in dit kleine restaurant in een rustige straat. Een roulerend lunchmenu zorgt voor variatie, en de gerechten zijn geïnspireerd op de internationale keuken – er zijn een aantal Aziatische gerechten beschikbaar. De ongedwongen, familievriendelijke sfeer nodigt gasten uit om te genieten van de heerlijke vegetarische creaties, en zich lekker thuis te voelen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Szondi u. 11 | Openbaar vervoer: Nyugati Pályaudvar | Telefoon: +36 30 444 1983 | Website: https://slowfoodiez.hu/

Meer restaurants in Boedapest

Bekijk alle restaurants

Indigo

“Dit Indiaas restaurant verwelkomt haar gasten met geurige gerechten, authentieke specerijen en het smakelijke eten uit het Oosten.”

Drum Cafe

“Dit rustieke restaurant in het centrum van Boedapest laat je het traditionele Hongarije proeven – simpel en hartig. ”

Hungarikum Bisztró

“Authentieke, lokale gerechten, in combinatie met traditionele livemuziek, hebben deze plek tot een van de beste restaurants gemaakt wat betreft de Hongaarse keuken.”