Restaurants in Boedapest

Kőleves

“Smaken uit heel Europa, en een focus op de lokale keuken, maken dit restaurant met een kleurrijk buitenterras een drukbezochte plek. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Kőleves, wat ‘Steensoep’ betekent, is een restaurant en een biertuin. Het restaurant dat zich binnen bevindt is heel populair, vooraf reserveren is dus zeker aan te raden. Traditionele Hongaarse gerechten en gerechten met Mediterrane invloeden staan beiden op het menu, en er zijn ook genoeg vegetarische opties om uit te kiezen. Buiten vind je een informele zomertuin met een ontspannen sfeer waar je snacks kunt bestellen (hier hoef je niet voor te reserveren).

TIP: Het dagelijkse lunchmenu is uitstekend, maar het raakt vaak snel uitverkocht. Kom dus op tijd (beschikbaar vanaf 12.30 uur).

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kazinczy u. 41 | Openbaar vervoer: Opera | Telefoon: +36 1 322 1011 | Website: http://www.kolevesvendeglo.hu/

Meer restaurants in Boedapest

Bekijk alle restaurants

Fricska Gastropub

“Luxueus dineren, een creatieve keuken en een ontspannen sfeer; deze gastropub mag je niet missen. ”

Hungarikum Bisztró

“Authentieke, lokale gerechten, in combinatie met traditionele livemuziek, hebben deze plek tot een van de beste restaurants gemaakt wat betreft de Hongaarse keuken.”

Indigo

“Dit Indiaas restaurant verwelkomt haar gasten met geurige gerechten, authentieke specerijen en het smakelijke eten uit het Oosten.”