Restaurants in Boedapest

Vegan Love

“Vegan Love serveert vegetarische fastfood waar zelfs carnivoren van zullen smullen, dit ‘street food’ restaurant is dé plek voor overheerlijke veggieburgers. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Boedapest houdt van ‘street food’, en vegetariërs en vegans hebben nu ook een go-to plek in de vorm van deze drukbezochte vegan-burgerbar. Er worden absoluut geen dierlijke producten gebruikt, en het eten is om van te watertanden. De focus ligt op hamburgers en hotdogs, en bestellingen zoals de vegan-chillidog en de BBQ-tofuburger vliegen over de toonbank, in de handen van een divers publiek dat hier maar al te graag komt.

TIP: De nabijheid van het Gellért Badhuis maakt dit een ideale plek om lekker te eten na een ochtendje relaxen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Bartók Béla út 9 | Openbaar vervoer: Szent Gellért tér | Telefoon: +36 30 597 5949 | Website: http://www.veganlove.hu/

Meer restaurants in Boedapest

Bekijk alle restaurants

Eat & Meet Hungary

“Eten zoals thuis, maar dan op een compleet nieuwe manier! ”

Slow Foodiez

“Een warm welkom, verse vegetarische gerechten en lekkere onbewerkte cakes zijn de absolute trekkers van dit kleine restaurant. ”

Hungarikum Bisztró

“Authentieke, lokale gerechten, in combinatie met traditionele livemuziek, hebben deze plek tot een van de beste restaurants gemaakt wat betreft de Hongaarse keuken.”